Dostava

Optika Aralica uvela je je opciju dostave na kućnu adresu!

Naručite kontaktne leće,tekućinu za leće,sunčane naočale... u optici Aralica putem e-mail adrese narudzba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dostavit ćemo ih na vašu kućnu adresu!

Molimo vas da prilikom narudžbe navedete naziv kontaktnih
leća, dioptriju lijevog i desnog oka (u slučaju leća za astigmatizam cilindar i stupnjeve) te broj kutija u slučaju sunčanih ili dioptrijskih okvira točnu šifru

TROŠAK DOSTAVE: 20,00 kn
BESPLATNA DOSTAVA za kupnju vrijednosti iznad 600,00 kn!
OPCIJE PLAĆANJA: pouzećem ili po predračunu

ROK ISPORUKE

Dostava robe kurirskom službom obavlja se u najkraćem mogućem roku, ovisno o dostupnosti robe i području isporuke (primjerice otoci i manja mjesta). Dostava se vrši na adresu naznačenu u e-mailu.

NAČIN PLAĆANJA

• Plaćanje pouzećem (trošak narudžbe uvećan za poštarinu od 20,00 kn) - iznos narudžbe platit ćete prilikom preuzimanja pošiljke s naručenim proizvodima djelatniku kurirske službe (HP).

• Uplatom na žiro-račun (trošak narudžbe uvećan za poštarinu od 20,00 kn) - nakon primitka narudžbe, na vašu e-mail adresu poslat ćemo ponudu s podacima o ukupnom iznosu narudžbe. Navedeni iznos potrebno je uplatiti na IBAN HR2407000-1188005827(npr. virmanom, putem internetskog bankarstva i sl.). Po uplati, šaljemo paket.

CIJENE

Naznačene cijene izražene su s PDV-om.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE ILI PRODAJE
Vašom odlukom u svakom trenutku prije isporuke možete odustati od dijela ili cijele narudžbe, ukoliko nas o tome pismeno obavijestite (e-mail ili faks). U skladu sa zakonom, prihvaćamo odustajanje od narudžbe i u roku od 7 dana od dana isporuke odnosno preuzimanja.

Ako u ovom razdoblju odlučite odustati od narudžbe i ako nas o tome pismeno obavijestite, vratit ćemo vam vašu uplatu, umanjenu za troškove dostave. Prije toga nam morate na bilo koji način, o vlastitom trošku, vratiti sigurno zapakirane isporučene proizvode preporučenom pošiljkom na adresu:

Optika Aralica
Trg Ljudevita Posavskog 2
44000 SISAK

Proizvodi moraju biti originalno zapakirani, u neoštećenoj ambalaži,ne smiju biti korišteni te moraju biti kompletni (kao u trenutku isporuke) te
popraćeni originalnim dokumentima o kupnji (račun). Molimo vas da proizvode ne vraćate pouzećem ili uz otkupninu jer ih nećemo moći preuzeti!

Ovo pravo se ne odnosi na kontaktne leće koje su prethodno bile otvarane.

Povrat sredstava izvršit ćemo doznakom na vaš račun u roku od 15 dana od primitka UREDNO vraćenih proizvoda.
Nažalost, ne možemo prihvatiti jednostrani raskid ugovora o kupnji ukoliko se ne biste pridržavali prethodno navedenih uvjeta. U tom slučaju bismo vam vraćene proizvode ponovno dostavili o vašem trošku.

Zadržavamo pravo odustajanja od prodaje odnosno poništenja dijela ili cijele narudžbe, uz pismenu obavijest kupcu, u sljedećim slučajevima:
• kada bi se naručeni proizvod prestao proizvoditi ili prodavati;
• kada bi došlo do značajnih promjena uvjeta dobave;

U slučaju odustajanja od prodaje nastojati ćemou dogovoru s kupcem pronaći optimalno rješenje za proizvode koje ne možemo dobaviti, a u slučaju nemogućnosti isporuke dijela ili cijele narudžbe,
izvršit će se povrat eventualno uplaćenih sredstava, u skladu sa zakonom.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU
Optika Aralica se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.